فرهنگ و هنر
موزهها
-
موزه ملی ایران
موزه ی ملی مهم ترین موزه ی ایران درخصوص نگهداری، نمایش و پژوهش مجموعه های باستان شناختی ایران است که در ۲۱ اردیبهشت سال ۱۳۱۳ هجری شم
-
کاخ نیاوران
مجموعه ی فرهنگی - تاریخی نیاوران واقع در شمال شهر تهران، متعلق به دوران قاجار و پهلوی، در باغ بزرگی واقع گردیده که از زیبایی و جذابیت معماری، طبیعی
-
کاخ سعدآباد
اگر علاقمند به تاریخ هستید و در عین حال طبیعتگردی را دوست دارید و نمیخواهید از شهر خارج شوید و هزینه زیادی بکنید، بازدید از کاخ سعدآباد یکی از به
-
موزه شهر سوخته
شهر سوخته دولت شهری باستانی با قدمت 5 هزار ساله است که قدمت آن به عصر برنز می رسد. این منطقهی پیشاتاریخیِ بسیار حائز اهمیت، در 60 کیلومتری جنوب شرق
-
موزه فرش
به منظور گسترش، احیا و همچنین نیاز به داشتن منبع پژوهشی جهت تحقیق در سوابق تاریخی و تحولات کیفی هنرقالی بافی، در سال ۱۳۵۶ ه.ق موزه فرش ای
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
ستارخان
ستار، در سال 1284یا 1285 قمری در خانواده حاج حسن، از مردم قره داغ (ارسباران) و به احتمال قوی در محال گورمه دوز قره-باغ آذربایجان، متولد شد. ستار سو
-
میرداماد
میرمحمدباقر شمسالدین محمد استرآبادی، مشهور به میرداماد از فلاسفه، حکما، فقها و رهبران برجستهی امامیه، در عصر شاه-عباس صفوی است. وی در سال 969 ه
-
کمال الدین بهزاد
کمالالدین بهزاد، نقاش ایرانی، در حدود سال 870 هجری در شهر هرات متولد شد. در کتب تاریخی از او به این شکل یاد شده است: " نادرهی دوران و اعجوبهی زم
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
عدس پلو
عدس پلو یکی از غذاهای بسیار محبوب در سفره ایرانی است عطروطعم جادویی برنج ایرانی کنار طعم جذاب عدس و بقیه مواد مورد استفاده در این غذا لذت بینظیری
-
مرصعپلو
مرصعپلو غذای اشرافی جشنهای رسمی و سنتی ایران است که اغلب در عروسیها سرو میشود تا حلاوت و شیرینی را برای زوجین عروسی به ارمغان بیاورد. مرصعپلو
-
کاتغ ماهی(خورش ماهی)
کاتغ ماهی(خورش ماهی) از غذاهای بومی جزیره هرمز است که ماده اصلی آن را ماهی تشکیل می دهد این غذا از خورشت های قدیمی هرمزگان است که امروزه با ا
-
هواری میگو
هواری در واقع به معنی مخلوط و درهم می باشد... میتوان این خوراک اصلی و لذیذ و پرخاصیت را خاص ترین خوراک نام برد. زیرا که هیج جای ایران هواری را به س
-
کباب بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی دار گوسفند در اندازه بسیار بزرگتر از