فرهنگ و هنر
موزهها
-
محوطه ی باستانی شوش
شهر باستانی شوش از مهم ترین و باشکوه ترین سکونتگاه های شناخته شده در جهان با قدمتی حدود...
-
باغ موزه دفاع مقدس
موزه ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یکی از جاذبههای تهران است که به دست شهرداری تهران در سال ۱۳۹۱ در کنار مجموعههایی مانند باغ کتاب تهران، کتابخانه ملی، باغ هنر و مصلای تهران به عنوان قطب فرهنگی شهر تهران در اراضی عباس آباد احداث شد.
-
موزه سلطان آباد (اراک)
موزه ی سلطان آباد اراک به تاریخ 1385 خورشیدی بازگشایی شد. سلطان آباد نام قدیمی شهر اراک و...
-
موزه سنگ (حمام بلور)
موزه ی سنگ با نام تاریخی حمام بلور یکی از حمام های قزوین است. در شهر قزوین حمام...
-
موزه تاریخ طبیعی بیرجند
موزۀ تاریخ طبیعی بیرجند در سال بر اساس تصمیم اتخاذشده در سال 1381 در محل باغ شوکتآباد بیرجند راهاندازی شد. برپایی این موزه حاصل مشارکت اداره اوقاف و امور خیریه شهر بیرجند، هیئت امنای عمارت و باغ شوکت آباد بود. موزۀ تاریخ طبیعی بیرجند بعد از موزۀ شهدا دومین موزهای است که با مشارکت دیگر سازمانهای دولتی در این شهر تأسیس میشود. مرمت و سازماندهی عمارتی که امروزه موزه در آن واقع شده از سال 1378 آغاز شد و در سال 1382 به پایان رسید.
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
قیصر امین پور (خوزستان)
قیصر امین پور شاعر بزرگ معاصر ایران یکی از تاثیرگذارترین شاعران دوره ی پس از انقلاب اسلامی است....
-
شیخ احمد جامی (خراسان)
شیخ احمد جامی معروف به زندهپیل عارف، شاعر و محقق نامدار سدهی نهم هجری است. وی در بیستوسوم...
-
محمدرضا لطفی (گلستان)
محمدرضا لطفی ردیفدان، موسیقیدان، آهنگساز، نوازندهی برجستهی تار، سهتار ، کمانچه، پژوهشگر و مدرس موسیقیسنتی ایران بهتاریخ 17...
-
محمود فرشچیان
محمود فرشچیان در سال 1308 شمسی در دیار هنرپرور اصفهان تولد یافت، پدرش حاج غلامرضا فرشچیان نمایندهی شرکت...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
بفرمایید جوجه با رب انار!
پیدایش یک غذای جدید گاهی به یک منطقه یا فردی خاص پیوند میخورد و برای سالها ماندگار میشود؛...
-
شله زرد
یکی از مشهورترین و محبوبترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبتها پخت آن رواج دارد شله زرد...
-
آش دوغ
استان اردبیل یکی از سردترین مناطق ایران محسوب می شود. این استان دارای غذاهای سنتی و محلی ای...
-
کتلت یا شامیکباب
کتلت یا شامیکباب از پرطرفدارترین و لذیذترین غذای سنتی و فست فودی در ایران است. این غذا را میتوان بهعنوان غذای اصلی، پیشغذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد یا گرم سرو کرد.