فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • موزه ملک

    موزه ملک

    موزه-کتابخانه ملک، گنجینه‌ای مهم از پیشینه فرهنگی و هنری ماندگار ایران است. این مجموعه که با سرمایه حاج...

  • موزه‌ رضا عباسی

    موزه‌ رضا عباسی

    موزه رضاعباسي در ٢٥ شهريور ١٣٥٦در شهر تهران افتتاح گرديد  و يكسال بعد با پيروزي انقلاب اسلامي تعطيل...

  • موزه ی چهار فصل

    موزه ی چهار فصل

    موزه­ ی چهار فصل (حمام چهار فصل)ِ اراک یکی از زیباترین آثار معماری و کاشیکاری ایران در قرون...

  • موزه منطقه ای جنوب شرق ایران (سیستان و بلوچستان)

    موزه منطقه ای جنوب شرق ایران (سیستان و بلوچستان)

    موزه ی منطقه ای جنوب شرق ایران به عنوان اولین موزه ی منطقه ای به سال 1390 خورشیدی...

  • موزه طبیعت و حیات وحش دارآباد

    موزه طبیعت و حیات وحش دارآباد

    موزه طبیعت و حیات وحش دارآباد یکی از موزه های معروف تهران است، این موزه 2500 مترمربع وسعت دارد و در زمینی به مساحت 12000 مترمربع ساخته شده است.

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش مولف و محقق در زبان و ادبیات ‌عرب، مدیر بخش ادبیات ‌عرب در مرکز دایره‌المعارف بزرگ...

    • ابوسهل بیژن کوهی (مازندران)

      ابوسهل بیژن کوهی (مازندران)

      ابوسهل بیژن بن رستم کوهی، ریاضی‌دان و ستاره‌شناس ایرانی اهل تبرستان (مازندران) به‌طور قطع در نیمه‌ی دوم قرن...

    • داریوش بزرگ

      داریوش بزرگ

      داریوش اول یکی از شاهان قدرتمند امپراطوری هخامنشی بود. سلطنت او با شورش هایی در سراسر ایران آغاز...

    • ستارخان

      ستارخان

      ستار، در سال 1284یا 1285 قمری در خانواده حاج حسن، از مردم قره داغ (ارسباران) و به احتمال...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • ته چین

        ته چین

        برای افرادی که به ته‌ دیگ علاقه‌ مند هستند، ته‌ چین یک گزینه‌ی غذایی بسیار وسوسه‌ انگیز است،...

      • کباب بختیاری

        کباب بختیاری

        غذاهای سنتی و محلی اقوام بختیاری در استان چهارمحال و بختیاری همچون فرهنگ و آداب و رسوم و...

      • چکدرمه

        چکدرمه

        یکی از غذاهای بسیار لذیذ و محبوب اقوام ترکمن که در شهرهای استان گلستان، از جمله گرگان، بندر ترکمن، آق قلا و گنبد کاووس پخت آن رایج است،

      • کشک زرد

        کشک زرد

        دیار سیستان در جنوب ایران از دیرباز به جنگاوری و دلاوری مردمانش شهره بوده است. به دلیل قرارگیری در منطقۀ مرزی ایران مردمان بلوچ این منطقه همواره در تهیۀ غذاهایی که به سرعت طبخ شود و بتوان از آن در جنگ‌ها استفاده کرد تبحر و شهرت خاصی داشته‌اند.

      • شش انداز

        شش انداز

        شش انداز از جمله غذاهاي سنتي استان زنجان است.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید