فرهنگ و هنر
موزهها
-
موزه ی چهار فصل
موزه ی چهار فصل (حمام چهار فصل)ِ اراک یکی از زیباترین آثار معماری و کاشیکاری ایران در قرون...
-
خانه لطیفی (موزه صنایع دستی گرگان)
گرگان به سرسبزی و خوش آب و هوا بودن معروف است، و همچنین به جنگلها و آبشارهای اطراف...
-
موزه سکه (تهران)
موزه ی سکه یا موزه ی بانک سپه به تاریخ 1342خورشیدی توسط فرج الله آق اولی مدیرعاملِ وقت...
-
موزه استاد صنعتی (تهران)
موزهی استاد صنعتی بهسال 1325 خورشیدی در شهر تهران تاسیس شد. درحقیقت این موزه بهپیشنهاد و تلاش عبدالحسین...
-
موزه گرمابه و تاریخ شهر فاروج (خراسان شمالی)
موزه-گرمابه فاروج در سال 1388 خورشیدی در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفت و چندی بعد با کاربری...
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
جلال آل احمد (البرز)
جلال الدین سادات آل احمد، معروف به جلال آل احمد، فرزند سید احمد حسینی طالقانی به تاریخ دوم...
-
کمال الدین بهزاد
کمالالدین بهزاد، نقاش ایرانی، در حدود سال 870 هجری در شهر هرات متولد شد. در کتب تاریخی از...
-
بیژن جلالی
بیژن جلالی شاعر و ادیب ایرانی به سال 1306 هجری شمسی در تهران متولد شد. پدرش ابراهیم جلالی...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
بفرمایید جوجه با رب انار!
پیدایش یک غذای جدید گاهی به یک منطقه یا فردی خاص پیوند میخورد و برای سالها ماندگار میشود؛...
-
فسنجان؛ محبوب سفرههای شادی
خورش فسنجان یکی از قدیمیترین غذاهای اصیل و سنتي ايران به شمار میرود كه در هر منطقه بنا...
-
بریونی (بریانی)
یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ اصفهان که سابقۀ پخت آن در این شهر حداقل به زمان صفویه میرسد، بریانی است.
-
حلیم (هلیم)
حلیم (هلیم) نام غذایی بسیار لذیذ، مقوی و انرژیزاست که پخت آن در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه رواج دارد. ابتدا لازم است در باب این واژه و معانی مختلف آن اندکی توضیح دهیم.