فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • جلال آل احمد (البرز)

      جلال آل احمد (البرز)

      جلال ­الدین سادات آل­ احمد، معروف به جلال آل ­احمد، فرزند سید­ احمد حسینی طالقانی به تاریخ دوم...

    • کمال الدین بهزاد

      کمال الدین بهزاد

      کمال‌الدین بهزاد، نقاش ایرانی، در حدود سال 870 هجری در شهر هرات متولد شد. در کتب تاریخی از...

    • آرش کمانگیر

      آرش کمانگیر

      آرش یکی از معروف ترین پهلوانان ایرانی در کنار رستم است. تفاوت اصلی او با رستم در این...

    • بیژن جلالی

      بیژن جلالی

      بیژن جلالی شاعر و ادیب ایرانی به سال 1306 هجری شمسی در تهران متولد شد. پدرش ابراهیم جلالی...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • بفرمایید جوجه با رب انار!

        بفرمایید جوجه با رب انار!

        پیدایش یک غذای جدید گاهی به یک منطقه یا فردی خاص پیوند می‌خورد و برای سال‌ها ماندگار می‌شود؛...

      • خورش قیمه

        خورش قیمه

        قیمه یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که بیشتر آن را به‌عنوان یک غذای نذری و مناسب برای...

      • فسنجان؛ محبوب سفره‌های شادی

        فسنجان؛ محبوب سفره‌های شادی

        خورش فسنجان یکی از قدیمی­ترین غذاهای اصیل و سنتي ايران به شمار می­‌رود كه در هر منطقه بنا...

      • بریونی (بریانی)

        بریونی (بریانی)

        یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ اصفهان که سابقۀ پخت آن در این شهر حداقل به زمان صفویه می‌رسد، بریانی است.

      • حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم) نام غذایی بسیار لذیذ، مقوی و انرژی‌زاست که پخت آن در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه رواج دارد. ابتدا لازم است در باب این واژه و معانی مختلف آن اندکی توضیح دهیم.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید