فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • کاخ سعدآباد

    کاخ سعدآباد

    اگر علاقمند به تاریخ هستید و در عین حال طبیعت‌گردی را دوست دارید و نمی‌خواهید از شهر خارج...

  • موزه‌ رضا عباسی

    موزه‌ رضا عباسی

    موزه رضاعباسي در ٢٥ شهريور ١٣٥٦در شهر تهران افتتاح گرديد  و يكسال بعد با پيروزي انقلاب اسلامي تعطيل...

  • موزه سنگ (حمام بلور)

    موزه سنگ (حمام بلور)

    موزه ی سنگ با نام تاریخی حمام بلور یکی از حمام های قزوین است. در شهر قزوین حمام...

  • موزه مردم شناسی (دزفول)

    موزه مردم شناسی (دزفول)

    موزه ی مردم شناسی شهر دزفول در محله ای قدیمی که به نام کرناسیون و در حمامی که...

  • موزه حیات وحش ماسوله (گیلان)

    موزه حیات وحش ماسوله (گیلان)

    موزه حیات‌وحش ماسوله به‌سال 1381 خورشیدی افتتاح شد. ساختمان موزه یکی از همان خانه‌های پلکانی معروف با گل‌های...

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • ژاله آموزگار (آذربایجان غربی)

      ژاله آموزگار (آذربایجان غربی)

      دکتر ژاله آموزگار در آذر 1318 در خوی به­ دنیا آمد و بخشی از تحصیلات دبیرستانی خود را...

    • خوارزمی

      خوارزمی

      محمد بن موسی خوارزمی ریاضی دان، منجم، جغرافی دان و مورخ مشهور به تاریخ 185 هجری قمری به...

    • خاقانی

      خاقانی

      حسان العجم افضل الدین بدیل بن علی خاقانی حقایقی شروانی به سال 520 هجری در تبریز متولد شد....

    • علی اصغر بهاری

      علی اصغر بهاری

      استاد علی اصغر بهاری هنرمند چیره دست و بزرگوار ساز اصیل و پرقِدمت کمانچه است. در مورد تولدش...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • غذایی لذیذ با لوبیای رشتی

        غذایی لذیذ با لوبیای رشتی

        تنوع و فراوانی محصولات کشاورزی با توجه به اقلیم منحصر به فرد استان گیلان سبب تنوع غذاهای محلی...

      • قلیه ماهی

        قلیه ماهی

        غذاهای محلی و سنتی مناطق جنوبی ایران جایگاه مهمی در فرهنگ غذایی کشور دارند. در این مناطق غذاهای بسیاری متناسب...

      • کشک زرد

        کشک زرد

        دیار سیستان در جنوب ایران از دیرباز به جنگاوری و دلاوری مردمانش شهره بوده است. به دلیل قرارگیری در منطقۀ مرزی ایران مردمان بلوچ این منطقه همواره در تهیۀ غذاهایی که به سرعت طبخ شود و بتوان از آن در جنگ‌ها استفاده کرد تبحر و شهرت خاصی داشته‌اند.

      • کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        کوفته گیه(کوفته سیرابی)

        طبخ تنوع لذیذی از کوفته‌های مختلف در استان‌های کشور، بسیار چشم‌گیر و قابل توجه است.

      • خورشت خلال

        خورشت خلال

        خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است  که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید