فرهنگ و هنر
موزهها
-
کاخ سعدآباد
اگر علاقمند به تاریخ هستید و در عین حال طبیعتگردی را دوست دارید و نمیخواهید از شهر خارج...
-
موزه رضا عباسی
موزه رضاعباسي در ٢٥ شهريور ١٣٥٦در شهر تهران افتتاح گرديد و يكسال بعد با پيروزي انقلاب اسلامي تعطيل...
-
موزه سنگ (حمام بلور)
موزه ی سنگ با نام تاریخی حمام بلور یکی از حمام های قزوین است. در شهر قزوین حمام...
-
موزه مردم شناسی (دزفول)
موزه ی مردم شناسی شهر دزفول در محله ای قدیمی که به نام کرناسیون و در حمامی که...
-
موزه حیات وحش ماسوله (گیلان)
موزه حیاتوحش ماسوله بهسال 1381 خورشیدی افتتاح شد. ساختمان موزه یکی از همان خانههای پلکانی معروف با گلهای...
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
ژاله آموزگار (آذربایجان غربی)
دکتر ژاله آموزگار در آذر 1318 در خوی به دنیا آمد و بخشی از تحصیلات دبیرستانی خود را...
-
علی اصغر بهاری
استاد علی اصغر بهاری هنرمند چیره دست و بزرگوار ساز اصیل و پرقِدمت کمانچه است. در مورد تولدش...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
غذایی لذیذ با لوبیای رشتی
تنوع و فراوانی محصولات کشاورزی با توجه به اقلیم منحصر به فرد استان گیلان سبب تنوع غذاهای محلی...
-
قلیه ماهی
غذاهای محلی و سنتی مناطق جنوبی ایران جایگاه مهمی در فرهنگ غذایی کشور دارند. در این مناطق غذاهای بسیاری متناسب...
-
کشک زرد
دیار سیستان در جنوب ایران از دیرباز به جنگاوری و دلاوری مردمانش شهره بوده است. به دلیل قرارگیری در منطقۀ مرزی ایران مردمان بلوچ این منطقه همواره در تهیۀ غذاهایی که به سرعت طبخ شود و بتوان از آن در جنگها استفاده کرد تبحر و شهرت خاصی داشتهاند.
-
کوفته گیه(کوفته سیرابی)
طبخ تنوع لذیذی از کوفتههای مختلف در استانهای کشور، بسیار چشمگیر و قابل توجه است.
-
خورشت خلال
خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است که از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه میشود