فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • موزه سنگ (حمام بلور)

    موزه سنگ (حمام بلور)

    موزه ی سنگ با نام تاریخی حمام بلور یکی از حمام های قزوین است. در شهر قزوین حمام...

  • موزه ساسانی- بیشاپور (فارس)

    موزه ساسانی- بیشاپور (فارس)

    موزه‌ ی بیشاپور در تاریخ 1315 خورشیدی و توسط پروفسور رومن گریشمن باستان‌شناس فرانسوی اوکراینی‌تبار تاسیس شد. موزه‌ی...

  • موزه قزوین یا موزه شهر (قزوین)

    موزه قزوین یا موزه شهر (قزوین)

    موزه‌ قزوین که به‌نام موزه شهر نیز شناخته می‌شود در سال 1384 خورشیدی در محدوده‌ی دولت‌خانه‌ی صفوی و...

  • موزه گرمابه علیقلی آقا

    موزه گرمابه علیقلی آقا

    حمام عليقلي آقا به همراه مجموعه بناهاي عمومي ديگر شامل مسجد، بازارچه، چهارسو و سرا از دوره صفوي به يادگار باقي مانده است.

  • موزه مردم شناسی اشکذر

    موزه مردم شناسی اشکذر

    حمام باغستان با قدمت اواخر قاجار در محله‌ی باغستان اشکذر واقع شده است. بنا همچون دیگر حمام‌های تاریخی زیر زمین و در فضایی به مساحت 280متر مربع  ساخته شده است.

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • ژاله آموزگار (آذربایجان غربی)

      ژاله آموزگار (آذربایجان غربی)

      دکتر ژاله آموزگار در آذر 1318 در خوی به­ دنیا آمد و بخشی از تحصیلات دبیرستانی خود را...

    • خیام نیشابوری

      خیام نیشابوری

      حجت‌الحق، عمر‌بن ابراهیم خیامی نیشابوری معروف به خیام از مفاخر علمی و فرهنگی ایران است. او فیلسوف، ستاره‌شناس،...

    • محمد احصایی (قزوین)

      محمد احصایی (قزوین)

      محمد احصایی متولد سال 1318 خورشیدی است او یکی از پیشروان نقاشیخط است و یکی از نخستین کسانی...

    • میرداماد

      میرداماد

      میرمحمد‌باقر شمس‌الدین محمد استرآبادی، مشهور به میرداماد از فلاسفه‌، حکما، فقها و رهبران برجسته‌ی امامیه، در عصر شاه-عباس...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • یک کاسه آش دوغ در روزهای سرد زمستان

        یک کاسه آش دوغ در روزهای سرد زمستان

        استان اردبیل یکی از سردترین شهرهای ایران محسوب می‌شود که از غذاهای سنتی و محلی متناسب با شرایط...

      • طعم لذیذ جگروز

        طعم لذیذ جگروز

        جگرِ کبابی یکی از محبوب­ترین غذاها در تمام نقاط ایران است و جگروُز نوعی از جگر کبابی است...

      • حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم) نام غذایی بسیار لذیذ، مقوی و انرژی‌زاست که پخت آن در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه رواج دارد. ابتدا لازم است در باب این واژه و معانی مختلف آن اندکی توضیح دهیم.

      • بستنی سنتی

        بستنی سنتی

        بستنی سنتی یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین دسرهای خوشمزه و سنتی ایران است که در همه‌جا طرفداران بسیاری دارد. در تهیه این بستنی دل‌چسب از موادی نظیر شیر، تخم مرغ، زعفران، گلاب، شکر، وانیل و آرد ثعلب، خامه و پسته استفاده می‌شود.

      • شله کینه

        شله کینه

        شله کینه یکی دیگر از شیرینی‌های سنتی و اصیل استان ایلام است

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید