کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی

استان فارس دارای تمدنی ناب و آثار باستانی خارق ‌العاده و بی ‌نظیری است. مرکز این استان، شهر شیراز است. این شهر دارای غذاهای سنتی، بومی و دلچسبی است که متناسب با فرهنگ، آداب و رسوم و نوع زندگی مردم این منطقه است.کلم پلو به عنوان یکی از غذا های سنتی ایران در اکثر شهرهای ایرانی طبخ می شود، اما کلم پلوی شیرازی یکی از لذیذترین و محبوب ‌ترین غذاهای شیرازی است که با کلم پلوی دیگر شهرها کاملاً متفاوت است و سبزیجات درون آن ارزش غذایی زیادی به آن بخشیده است. کلم پلو غذای بومیِ شهر شیراز است و تهیه ‌ی آن مستلزم صرف وقت زیادی است. برای تهیه ی آن از برنج، کلم قمری، سبزی(ترخون، شوید، ریحان و تره)، گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده می شود. معمولاً طبخ این غذا به‌گونه ‌ای است که در میان پلو، کوفته ریزه (گوشت چرخ کرده‌ ی مخلوط شده با  آرد نخودچی و پیاز که به صورت قلقلی و گلوله های ریز سرخ می ‌شود.) و تکه ‌های کلم پخته شده قرار می دهند. معمولاً به همراه این غذای اصیل و خوشمزه ماست و سبزی خوردن میل می شود.

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
عکس
شما میتوانید 3 عکس بارگذاری نمایید.
محدودیت حجمی 5 مگابایت است.
پسوند‌های مجاز: png jpg jpeg.
عکس شما باید بزرگتر از 500x500 باشد. و عکس‌های بیش از 2000x2000 کوچک می‌شوند.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.