رفتن به محتوای اصلی

کلم پلو شیرازی

16

استان فارس دارای تمدنی ناب و آثار باستانی خارق ‌العاده و بی ‌نظیری است. مرکز این استان، شهر شیراز است. این شهر دارای غذاهای سنتی، بومی و دلچسبی است که متناسب با فرهنگ، آداب و رسوم و نوع زندگی مردم این منطقه است.کلم پلو به عنوان یکی از غذا های سنتی ایران در اکثر شهرهای ایرانی طبخ می شود، اما کلم پلوی شیرازی یکی از لذیذترین و محبوب ‌ترین غذاهای شیرازی است که با کلم پلوی دیگر شهرها کاملاً متفاوت است و سبزیجات درون آن ارزش غذایی زیادی به آن بخشیده است. کلم پلو غذای بومیِ شهر شیراز است و تهیه ‌ی آن مستلزم صرف وقت زیادی است. برای تهیه ی آن از برنج، کلم قمری، سبزی(ترخون، شوید، ریحان و تره)، گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده می شود. معمولاً طبخ این غذا به‌گونه ‌ای است که در میان پلو، کوفته ریزه (گوشت چرخ کرده‌ ی مخلوط شده با  آرد نخودچی و پیاز که به صورت قلقلی و گلوله های ریز سرخ می ‌شود.) و تکه ‌های کلم پخته شده قرار می دهند. معمولاً به همراه این غذای اصیل و خوشمزه ماست و سبزی خوردن میل می شود.

برچسب‌ها

غذای ایرانی
سایر مطالب
  • باقِلا قاتُق
    باقِلا قاتُق

افزودن دیدگاه جدید

درباره نحوه ثبت دیدگاه

نمایش ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • تارنماها و رایانامه‌ها به طور خودکار به لینک تیدیل می‌شوند.