قیمه نثار

قیمه نثار

قیمه نثار

استان قزوین به سبب موقعیت فرهنگی، جغرافیایی و آب و هوایی منحصر به‌ خود همانند دیگر شهرهای ایران از تنوع غذایی بومی و محلی بسیاری برخوردار است. یکی از معروف‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سنتی این منطقه قیمه نثار است.  قیمه نثار غذایی خوش رنگ، خوش طعم و خوش عطر است که غذایی تشریفاتی محسوب شده و اغلب در مراسمات ویژه و مهم، مهمانی‌ های بزرگ خانوادگی، عروسی ‌ها، ایام عید، دید و بازدیدها و غیره تهیه و سرو می ‌شود.

قیمه نثار غذایی پرهزینه است و با موادی نظیر برنج آب‌کش شده، گوشت گوسفند، پیاز، زرشک، خلال بادام، خلال پسته، خلال پرتقال، زعفران،  دارچین، هل، نمک، شکر، گلاب، رب گوجه‌ فرنگی و برخی از ادویه‌ های خوش عطر و طعم مخصوصِ قیمه نثار تهیه می‌ شود. شیوه‌ ی پخت این غذا به‌گونه‌ ای است که گوشت و انواع خلال ها را با برنج مخلوط می کنند، به این صورت که گاه گوشت را به همراه برنج دم کرده و گاه پلو و مواد را جداگانه آماده می‌ کنند و گوشت را لابه لاي پلو ریخته و سپس  با انواع خلال روي آن را تزئين می کنند. این غذا را معمولا همراه با سبزی خوردن و ماست سرو می کنند.

 

 

 

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
عکس
شما میتوانید 3 عکس بارگذاری نمایید.
محدودیت حجمی 5 مگابایت است.
پسوند‌های مجاز: png jpg jpeg.
عکس شما باید بزرگتر از 500x500 باشد. و عکس‌های بیش از 2000x2000 کوچک می‌شوند.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.