دنده کباب

11

استان کرمانشاه یکی از استان های غربی و از پرجاذبه ترین مناطق ایران است که دارای تنوع غذایی بسیاری است. دنده کباب به عنوان یکی از کباب های اصیل، نام آشنا، خوش طعم و رسمیِ ایران و از پرآوازه ترین، لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای استان کرمانشاه به شمار می‌ رود.

دنده کباب غذایی شبیه به شیشلیک است که طعم آن متفاوت است. این غذا به روشی خاص در بیشتر رستوران های این شهر و  به ‌خصوص در اطراف آثار باستانی طاق بستان طبخ می شود. این کباب از حجم بالایی از گوشت دنده ی گوسفند تهیه می‌ شود. برای به سیخ کشیدن این کباب از سه تا چهار سیخِ کباب کوبیده جهت تحمل وزن و بر هم نخوردن شکل گوشت که به صورت پهن و دراز بریده شده استفاده می‌ شود.این کباب را با شیوه ای خاص تهیه، نگهداری و آماده ی کباب کردن می کنند. سس غلیظی با رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران تهیه کرده و به هنگام کباب کردن و حتی پس از آماده شدن و پایین آوردن کباب ها، آن را به طرفین دنده ها می مالند. پس از اتمام پخت این کباب فوق العاده خوش طعم، خوش عطر و خوش رنگ آن را در نان گذاشته و با دورچینی از پیاز، لیموترش یا نارنج تزیین کرده و به همراه برنج یا نان سرو می ‌کنند.

 

 


افزودن دیدگاه جدید