رفتن به محتوای اصلی

خورش فسنجان

27

خورش فسنجان یکی از قدیمی ترین غذاهای اصیل و سنتي ايران به  شمار می رود كه در هر منطقه،  بنا به سلایق مختلف طبخ می شود. این خورش یکی از غذاهای مجلسی ایران محسوب می شود که در تمام فصول و اغلب در زمستان طرفداران بسیاری دارد. گردو و رب انار، محتویات اصلی خورش فسنجان هستند. خورش فسنجان به طور کلی غذایی سنگین، پرملاط، غلیظ و پر هزینه است که گاه از سایر مغزها نظیر فندق، پسته، بادام و کنجد نیز در آن استفاده می شود. طبخ این غذا به مهارت زیادی نیاز دارد و جا افتادن آن زمان ‌بر است. رنگ خورش فسنجان به سبب وجود رب انارِ یکدست و صاف شده، تیره است و با مقدار کمی رب گوجه فرنگی، کدو حلوایی و آلو می توان رنگ آن را روشن تر کرد. در این غذای خوشمزه و ارزشمند ایرانی از گوشت قرمز، گوشت انواع پرنده‌ ها و حتي ماهي استفاده می ‌شود و بسته به ذائقه ی افراد با طعم‌ ها و سبک های مختلف طبخ می شود. در مناطق شمالي ایران اين خورش را ترش ‌مزه و با گوشت اردک یا غاز و در ديگر نقاط ایران آن را با مزه ‌ی شيرين يا ملس طبخ می‌ کنند. این خورش به همراه پلو، سبزی ‌خوردن و و نوشیدنی هایی نظیر دوغ سِرو می شود.


افزودن دیدگاه جدید

درباره نحوه ثبت دیدگاه

نمایش ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • تارنماها و رایانامه‌ها به طور خودکار به لینک تیدیل می‌شوند.