آش دوغ

آش دوغ

آش دوغ

استان اردبیل یکی از سردترین مناطق ایران محسوب می شود. این استان دارای غذاهای سنتی و محلی ‌ای است که با شرایط اقلیمی خاص این منطقه سازگار است. در این استان آش ها و غذاهای آبکی متنوعی وجود دارد. آش دوغ یکی از معروف ترین و مشهورترین غذاهای سنتی و اصیل استان اردبیل است. این غذا همچنین در برخی از استان‌ های دیگر ایران نظیر فارس، کردستان، آذربایجان، قزوین، همدان و غیره طبخ می ‌شود، البته تفاوت‌ هایی در شیوه ‌ی طبخ و نوع مواد اولیه‌ ی به کار رفته مشاهده می ‌شود.

آش دوغ اردبیل جزو غذاهای مقوی، سالم و ترش‌ مزه است. این غذای خوش‌ عطر از خوراک ‌های پرطرفدار و کم هزینه ‌ی استان اردبیل است که مصرف آن در بین خانواده‌ های اردبیلی رایج است. این غذا با استفاده از نخود، برنج، سبزی (تره، جعفری و شوید)، دوغ ترش محلی، نمک، فلفل و سیر تازه، طبخ می شود. برخی از افراد گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز، نمک و به صورت کوفته های قِل قِلی کوچک درآورده و سرخ می ‌کنند و به همراه این آش سرو می کنند. مصرف این آش ساده ی سفیدرنگِ خوش طعم در شب‌ های سرد پاییز و زمستان بسیار دلچسب و لذیذ است.

 

 

 

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
عکس
شما میتوانید 3 عکس بارگذاری نمایید.
محدودیت حجمی 5 مگابایت است.
پسوند‌های مجاز: png jpg jpeg.
عکس شما باید بزرگتر از 500x500 باشد. و عکس‌های بیش از 2000x2000 کوچک می‌شوند.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.