فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش (قم)

      آذرتاش آذرنوش مولف و محقق در زبان و ادبیات ‌عرب، مدیر بخش ادبیات ‌عرب در مرکز دایره‌المعارف بزرگ...

    • شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی معروف به زنده‌پیل عارف، شاعر و محقق نامدار سده‌ی نهم هجری است. وی در بیست‌و‌سوم...

    • آرش کمانگیر

      آرش کمانگیر

      آرش یکی از معروف ترین پهلوانان ایرانی در کنار رستم است. تفاوت اصلی او با رستم در این...

    • پروین دولت آبادی

      پروین دولت آبادی

      پروین دولت آبادی شاعر انساندوست، و معروف به شاعر کودکان در سال 1303 در اصفهان چشم به جهان...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • شله زرد

        شله زرد

        یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبت‌ها پخت آن رواج دارد شله زرد...

      • آشی برای تمام فصول!

        آشی برای تمام فصول!

        استان یزد در منطقه کویری ایران قرار گرفته و این به معنای زمستان‌های سرد و نسبتا مرطوب و...

      • کلانه

        کلانه

        کلانه نوعی خوراک بهاره مربوط به استان کردستان است که در شهرهای مختلف این استان طبخ می‌شود. البته...

      • فلافل خوزستان 

        فلافل خوزستان 

        فلافل یکی از غذاهای لذیذ و بسیار مقوی است که معمولاً آن را به‌عنوان غذایی عربی و مربوط به مناطق جنوبی ایران می‌شناسند. این غذا امروزه به‌صورت فست فود در بسیاری از مراکز شهری در اکثر شهرهای ایران طبخ می‌شود

      • خورشت خلال

        خورشت خلال

        خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است  که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید