فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • جلال آل احمد (البرز)

      جلال آل احمد (البرز)

      جلال ­الدین سادات آل­ احمد، معروف به جلال آل ­احمد، فرزند سید­ احمد حسینی طالقانی به تاریخ دوم...

    • ابراهیم منصفی (هرمزگان)

      ابراهیم منصفی (هرمزگان)

      ابراهیم منصفی شاعر، ترانه‌سرا، خواننده و موسیقی‌دان به‌تاریخ 16 آذر 1324 در بندرعباس متولد شد. با جدایی پدر...

    • سهراب سپهری

      سهراب سپهری

      سهراب سپهری از جمله شاعران انگشت شمار معاصر است که در بررسی چهره های گوناگون شعر معاصر می...

    • مهدی اخوان ثالث

      مهدی اخوان ثالث

      مهدی اخوان ثالث شاعر سرشناس ایرانی به سال 1307 هجری شمسی در مشهد متولد شد. تحصیلات ابتدایی و...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • خوراک‌های در حال فراموشی گیلکی

        خوراک‌های در حال فراموشی گیلکی

        میرزا قاسمی، باقالا قاتق، ماهی شکم پر و فسنجان، غذاهای معروف کیلگی هستند که بیشتر مردم آن را می...

      • کباب بختیاری

        کباب بختیاری

        غذاهای سنتی و محلی اقوام بختیاری در استان چهارمحال و بختیاری همچون فرهنگ و آداب و رسوم و...

      • آش ديش ليخ (دندونك)

        آش ديش ليخ (دندونك)

        اين آش از غذاهاي سنتي استان زنجان است كه در شهرستانها و روستاهاي اطراف از ديرباز پخته مي‌شده.

      • مکش

        مکش

        با استفاده از مواد اولیه‌ای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویه‌ی محلی

      • شوکه وروغن دان

        شوکه وروغن دان

        این ماده با ارزش بهنگام فصل گرما از کلاهک بلوط تهیه می شود بدین صورت که بلوط ها راجمع آوری

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید