فرهنگ و هنر
موزهها
-
موزه باستان شناسی شهرکرد
موزهی باستان شناسی شهرکرد که به حمام پرهیزگار مشهور است در سال ۱۳۲۶ هجری شمسی در زمینی متعلق...
-
قلعه والی (موزه مردم شناسی)
قلعه والی ایلام یکی از بناهای زیبای دوران قاجار در دشت میان کوهی ایلام و در بالای تپه...
-
موزه آب بندر عباس
موزه ی آب بندرعباس واقع در خیابان بیست دو بهمن شهر بندرعباس واقع شده است. ساختمان این موزه...
-
موزه آموزش و پرورش (اصفهان)
موزهی آموزشوپرورش اصفهان بهسال 1381 خورشیدی بازگشایی شد. این موزه در خانهای قدیمی واقع شده و متعلق به-عطاالملک...
-
موزه چهارسوق ساوه (مرکزی)
موزهی چهارسوق ساوه در ساختمانی گنبدی شکل که با نام گنبد چهارسوق و یا تکیهی چهارسوق نیز شناخته...
صنایع دستی
اساطیر و مشاهیر
-
بهجت صدر (مرکزی)
بهجت صدر نقاش نوگرای ایرانی متولد خرداد ماه 1303 خورشیدی در شهر اراک است. خانوادهاش در سال 1309...
-
خیام نیشابوری
حجتالحق، عمربن ابراهیم خیامی نیشابوری معروف به خیام از مفاخر علمی و فرهنگی ایران است. او فیلسوف، ستارهشناس،...
-
میرداماد
میرمحمدباقر شمسالدین محمد استرآبادی، مشهور به میرداماد از فلاسفه، حکما، فقها و رهبران برجستهی امامیه، در عصر شاه-عباس...
-
داریوش بزرگ
داریوش اول یکی از شاهان قدرتمند امپراطوری هخامنشی بود. سلطنت او با شورش هایی در سراسر ایران آغاز...
رقص و بازیهای محلی
غذای ایرانی
-
قلیه ماهی
غذاهای محلی و سنتی مناطق جنوبی ایران جایگاه مهمی در فرهنگ غذایی کشور دارند. در این مناطق غذاهای بسیاری متناسب...
-
بریونی (بریانی)
یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ اصفهان که سابقۀ پخت آن در این شهر حداقل به زمان صفویه میرسد، بریانی است.
-
کشک بادمجان
کشک بادمجان از آن دست غذاهای لذیذ ایرانی است که هم سریع و آسان طبخ میشود و هم طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذا یکی از گزینههای معمول سفرۀ خانوار است
-
بستنی سنتی
بستنی سنتی یکی از قدیمیترین و معروفترین دسرهای خوشمزه و سنتی ایران است که در همهجا طرفداران بسیاری دارد. در تهیه این بستنی دلچسب از موادی نظیر شیر، تخم مرغ، زعفران، گلاب، شکر، وانیل و آرد ثعلب، خامه و پسته استفاده میشود.
-
عدسی
عدسی یک غذای ساده ، خوشمزه و سبک است این غذای گرم برای صبحانه روزهای سرد زمستان بسیار عالی است که سریع و راحت آماده میشود و از لحاظ مواد مغذی بسیار غنی است.