فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • باغ هفت تنان

    باغ هفت تنان

    باغ تکیه هفت ‌تنان یکی از قدیمی ‌ترین اماکن تاریخی شیراز است که در بن کوه چهل مقام...

  • موزه‌ی مردم‌شناسی یاسوج

    موزه‌ی مردم‌شناسی یاسوج

    موزه‌ی مردم‌شناسی یاسوج با عمری ۱۴ ساله و اشیایی چند هزار ساله یکی از اماکن دیدنی شهر یاسوج...

  • موزه تاریخ طبیعی (کردستان)

    موزه تاریخ طبیعی (کردستان)

    موزه ی تاریخ طبیعی سنندج به سال 1381 خورشیدی در محیطی با ابعاد چهارصد مترمربع در اداره ی...

  • موزه سکه (تهران)

    موزه سکه (تهران)

    موزه ی سکه یا موزه ی بانک سپه به تاریخ 1342خورشیدی توسط فرج الله آق اولی مدیرعاملِ وقت...

  • موزه تاریخ شهر آمل

    موزه تاریخ شهر آمل

    موزه تاریخ شهر آمل در خیابان امام رضا (ع)، در جهت شرقی رودخانه هراز، جنب پل دوازده چشمه و پل معلق واقع شده است.

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی (خراسان)

      شیخ احمد جامی معروف به زنده‌پیل عارف، شاعر و محقق نامدار سده‌ی نهم هجری است. وی در بیست‌و‌سوم...

    • صائب تبریزی (آذربایجان شرقی)

      صائب تبریزی (آذربایجان شرقی)

      میرزا محمد‌علی فرزند میرزا عبدالرحیم معروف به صائب در سال 999 هجری در تبریز متولد شد. پدرش بازرگانی...

    • محمود فرشچیان

      محمود فرشچیان

      محمود فرشچیان در سال 1308 شمسی در دیار هنرپرور اصفهان تولد یافت، پدرش حاج غلامرضا فرشچیان نماینده‌ی شرکت...

    • خاقانی

      خاقانی

      حسان العجم افضل الدین بدیل بن علی خاقانی حقایقی شروانی به سال 520 هجری در تبریز متولد شد....

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • قلیه ماهی

        قلیه ماهی

        غذاهای محلی و سنتی مناطق جنوبی ایران جایگاه مهمی در فرهنگ غذایی کشور دارند. در این مناطق غذاهای بسیاری متناسب...

      • آبگوشت قُنبید 

        آبگوشت قُنبید 

        یکی از غذاهای محلی و بومی استان قم آبگوشت قنبید یا قنبیت است که از کلمۀ قُمنبیت به معنای نبات قم برگرفته شده است. نوع اقلیم و آب و هوای هر منطقه در شکل‌دهی به عادات فرهنگی مردمان ساکن در آن بسیار اثرگذار و درواقع یکی از عوامل کلیدی در شکل‌دهی به سنت‌ها و آداب و رسوم مردمان، طبیعت است.

      • حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم)

        حلیم (هلیم) نام غذایی بسیار لذیذ، مقوی و انرژی‌زاست که پخت آن در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه رواج دارد. ابتدا لازم است در باب این واژه و معانی مختلف آن اندکی توضیح دهیم.

      • ترخینه

        ترخینه

        با شروع فصل زمستان و هجوم سرمای شدید به مناطق کوهستانی کشور، بازار طبخ و تهیه‌ی انواع غذاهای گرم و پرانرژی گرم خواهد بود

      • خورشت خلال

        خورشت خلال

        خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است  که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید