فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • بهجت صدر (مرکزی)

      بهجت صدر (مرکزی)

      بهجت صدر نقاش نوگرای ایرانی متولد خرداد ماه 1303 خورشیدی در شهر اراک است. خانواده‌اش در سال 1309...

    • صائب تبریزی (آذربایجان شرقی)

      صائب تبریزی (آذربایجان شرقی)

      میرزا محمد‌علی فرزند میرزا عبدالرحیم معروف به صائب در سال 999 هجری در تبریز متولد شد. پدرش بازرگانی...

    • کیهان کلهر

      کیهان کلهر

      کیهان کلهر متولد سوم آذر 1342 در شهر اسلام‌آباد غرب یکی از شهرهای استان کرمانشاه است. او آهنگساز،...

    • داریوش بزرگ

      داریوش بزرگ

      داریوش اول یکی از شاهان قدرتمند امپراطوری هخامنشی بود. سلطنت او با شورش هایی در سراسر ایران آغاز...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • شله زرد

        شله زرد

        یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین دسرهای ایرانی که در بسیاری از مناسبت‌ها پخت آن رواج دارد شله زرد...

      • باقِلا قاتُق

        باقِلا قاتُق

        تنوع و فراوانی محصولات کشاورزی با توجه به اقلیم منحصر به فرد استان گیلان سبب تنوع غذاهای محلی...

      • فلافل خوزستان 

        فلافل خوزستان 

        فلافل یکی از غذاهای لذیذ و بسیار مقوی است که معمولاً آن را به‌عنوان غذایی عربی و مربوط به مناطق جنوبی ایران می‌شناسند. این غذا امروزه به‌صورت فست فود در بسیاری از مراکز شهری در اکثر شهرهای ایران طبخ می‌شود

      • زرشک

        زرشک

        گیاه زرشک در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بسیار محبوب است. یکی از غذاهای ایرانی که در طبخ آن از زرشک استفاده می‌شود زرشک‌پلو با مرغ» است که بسیار شهرت دارد و زرشک یکی از اصلی‌ترین مواد آن می‌باشد.

      • کتلت یا شامی‌کباب

        کتلت یا شامی‌کباب

        کتلت یا شامی‌کباب از پرطرفدارترین و لذیذترین غذای سنتی و فست فودی در ایران است. این غذا را می‌توان به‌عنوان غذای اصلی، پیش‌غذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد یا گرم سرو کرد.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید