فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • موزه میراث روستایی

    موزه میراث روستایی

    موزه ميراث روستايي گيلان در زميني به مساحت حدود 200 هكتار در پارك جنگلي سراوان، واقع در كيلومتر...

  • موزه مشارکتی مردم شناسی بیرجند (خراسان جنوبی)

    موزه مشارکتی مردم شناسی بیرجند (خراسان جنوبی)

    موزه‌ی مشارکتی مردم‌شناسی بیرجند در سال 1391 خورشیدی در خانه‌ای تاریخی که به‌نام اعتمادی‌نیا شناخته می‌شود بازگشایی شد....

  • خانه موزه شهید مدرس

    خانه موزه شهید مدرس

    سید حسن طباطبایی زواره که بعدها به «مدرس» معروف شد، در سال ۱۲۴۹ شمسی در زواره اصفهان دیده...

  • موزه تاریخ طبیعی بیرجند

    موزه تاریخ طبیعی بیرجند

    موزۀ تاریخ طبیعی بیرجند در سال بر اساس تصمیم اتخاذشده در سال 1381 در محل باغ شوکت‌آباد بیرجند راه‌اندازی شد. برپایی این موزه حاصل مشارکت اداره اوقاف و امور خیریه شهر بیرجند، هیئت امنای عمارت و باغ شوکت آباد بود. موزۀ تاریخ طبیعی بیرجند بعد از موزۀ شهدا دومین موزه‌ای است که با مشارکت دیگر سازمان‌های دولتی در این شهر تأسیس می‌شود. مرمت و سازماندهی عمارتی که امروزه موزه در آن واقع شده از سال 1378 آغاز شد و در سال 1382 به پایان رسید.

  • خانه منطقی‌نژاد (موزه ها آواها و نواها)

    خانه منطقی‌نژاد (موزه ها آواها و نواها)

    موزه آواها و نواها در خانه منطقی‌نژاد، در میدان احمدی و پشت مسجد نو قرار دارد.

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • چلو کباب کوبیده

        چلو کباب کوبیده

        کباب کوبیده یکی از لذیذترین غذاهای کامل ایرانی است که در سطح جهان از شهرت به‌سزایی برخوردار است،...

      • کله محبوب

        کله محبوب

        کله پاچه یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که علاوه بر طبخ آن در بین خانواده­‌ها، به طور...

      • دنده کباب

        دنده کباب

        استان کرمانشاه یکی از استان های غربی و از پرجاذبه ترین مناطق ایران است که دارای تنوع غذایی...

      • میرزا قاسمی 

        میرزا قاسمی 

        میرزا قاسمی یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که غذای محلی و بومی خطۀ شمال کشور، استان گیلان، به شمار می‌رود.

      • حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا هلری یک از دسرهای بسیار لذیذ و خوش عطر هرمزگان است و ترکیبی از ساگو، شکر، روغن حیوانی، هل، نشاسته، زعفران، مغز بادام‌زمینی، پسته، بادام و گردو… می‌باشد.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید