فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • یک کاسه آش دوغ در روزهای سرد زمستان

        یک کاسه آش دوغ در روزهای سرد زمستان

        استان اردبیل یکی از سردترین شهرهای ایران محسوب می‌شود که از غذاهای سنتی و محلی متناسب با شرایط...

      • آش شله؛ ردپای سنت در سفره‌ مشهدی‌ها

        آش شله؛ ردپای سنت در سفره‌ مشهدی‌ها

        استان خراسان رضوی به واسطه­‌ی وجود حرم امام هشتم شیعان، یکی از مهم­ترین استان­‌های مذهبی ایران، دارای پیشینه‌ای...

      • آبگوشت قُنبید 

        آبگوشت قُنبید 

        یکی از غذاهای محلی و بومی استان قم آبگوشت قنبید یا قنبیت است که از کلمۀ قُمنبیت به معنای نبات قم برگرفته شده است. نوع اقلیم و آب و هوای هر منطقه در شکل‌دهی به عادات فرهنگی مردمان ساکن در آن بسیار اثرگذار و درواقع یکی از عوامل کلیدی در شکل‌دهی به سنت‌ها و آداب و رسوم مردمان، طبیعت است.

      • آش ديش ليخ (دندونك)

        آش ديش ليخ (دندونك)

        اين آش از غذاهاي سنتي استان زنجان است كه در شهرستانها و روستاهاي اطراف از ديرباز پخته مي‌شده.

      • مکش

        مکش

        با استفاده از مواد اولیه‌ای همچون برنج محلی (عنبربو)، روغن محلی (دان)، پیاز (به دو صورت پیاز داغ و پیاز خام)، زردچوبه، آلو بخارا، کشمش پلویی، نمک، فلفل و ادویه‌ی محلی

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید