فرهنگ و هنر

موزه‌ها

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • شیخ بهایی (اصفهان)

      شیخ بهایی (اصفهان)

      بهاء­الدین محمد عاملی مشهور به شیخ ­بهایی از دانشمندان به­نام عهد شاه عباس صفوی است. وی در سال...

    • مولانا عبدالعلی بیرجندی (خراسان جنوبی)

      مولانا عبدالعلی بیرجندی (خراسان جنوبی)

      مولانا عبدالعلی بیرجندی ریاضیدان و ستاره ­شناس سده­های نهم و دهم هجری قمری است. تاریخ تولد این عالم...

    • بابا طاهر (همدان)

      بابا طاهر (همدان)

      باباطاهر از شاعران عارف سده‌ی پنجم است که اصالت همدانی دارد. او در دوران حاکمیت طغرل بیک سلجوقی...

    • محمد قریب

      محمد قریب

      محمد قریب به سال 1288 هجری شمسی در تهران متولد شد. دوران ابتدایی را در دبستان سیروس و...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • کوفته تبریزی

        کوفته تبریزی

        عادات غذایی مردم استان آذربایجان شرقی، بیانگر فرهنگ، نگرش و البته میزان درآمد افراد منطقه ی شمال غرب...

      • آش ديش ليخ (دندونك)

        آش ديش ليخ (دندونك)

        اين آش از غذاهاي سنتي استان زنجان است كه در شهرستانها و روستاهاي اطراف از ديرباز پخته مي‌شده.

      • کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی)

        کاتغ ماهی(خورش ماهی) از غذاهای بومی جزیره هرمز است که ماده اصلی آن را ماهی تشکیل می دهد این غذا از خورشت های قدیمی هرمزگان است که  امروزه با اندکی تغییرات پخت میشود .

      • حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا چهارمغز (حلوا هلری)

        حلوا هلری یک از دسرهای بسیار لذیذ و خوش عطر هرمزگان است و ترکیبی از ساگو، شکر، روغن حیوانی، هل، نشاسته، زعفران، مغز بادام‌زمینی، پسته، بادام و گردو… می‌باشد.

      • کتلت یا شامی‌کباب

        کتلت یا شامی‌کباب

        کتلت یا شامی‌کباب از پرطرفدارترین و لذیذترین غذای سنتی و فست فودی در ایران است. این غذا را می‌توان به‌عنوان غذای اصلی، پیش‌غذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد یا گرم سرو کرد.

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید