فرهنگ و هنر

موزه‌ها

  • باغ موزه نادری

    باغ موزه نادری

    مجموعه باغ موزه نادری شامل آرامگاه نادرشاه افشار (۱۱۰۰ الی ۱۱۶۰ هجری قمری) معروف به ناپلئون شرق، به...

  • موزه آذربایجان

    موزه آذربایجان

    موزه آذربایجان شامل گنجینه‎ای غنی و پربار از آثار و اشیای حاصل از کاوش‎های باستانشناسی و همچنین یافته‎های...

  • موزه هخامنشی (فارس)

    موزه هخامنشی (فارس)

    ساختمان موزه ی هخامنشی و یا تخت جمشید به نوعی یکی از قدیم ترین بناهایی است که در...

  • موزه گرمابه و تاریخ شهر فاروج (خراسان شمالی)

    موزه گرمابه و تاریخ شهر فاروج (خراسان شمالی)

    موزه-گرمابه فاروج در سال 1388 خورشیدی در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفت و چندی بعد با کاربری...

  • موزه عکسخانه شهر

    موزه عکسخانه شهر

    میراث تاریخ عکاسی ایران اینجا جمع شده است؛ موزه عکسخانه شهر. سازه‌ای در خیابان بهار شیراز و در...

    صنایع دستی

    اساطیر و مشاهیر

    • حسین پناهی (کهگیلویه بویراحمد)

      حسین پناهی (کهگیلویه بویراحمد)

      حسین پناهی بازیگر، کارگردان، نویسنده و شاعر به‌تاریخ ششم شهریور 1335 شمسی در روستای دژکوه در حوالی شهر...

    • شمس تبریزی (آذربایجان شرقی)

      شمس تبریزی (آذربایجان شرقی)

      شیخ شمس‌الدین محمد بن علی بن ملک داد تبریزی از بزرگان مشایخ صوفیه در قرن هفتم هجری است....

    • میرداماد

      میرداماد

      میرمحمد‌باقر شمس‌الدین محمد استرآبادی، مشهور به میرداماد از فلاسفه‌، حکما، فقها و رهبران برجسته‌ی امامیه، در عصر شاه-عباس...

    • ستارخان

      ستارخان

      ستار، در سال 1284یا 1285 قمری در خانواده حاج حسن، از مردم قره داغ (ارسباران) و به احتمال...

      رقص و بازی‌های محلی

      غذای ایرانی

      • آش دوغ

        آش دوغ

        استان اردبیل یکی از سردترین مناطق ایران محسوب می شود. این استان دارای غذاهای سنتی و محلی ‌ای...

      • بریونی (بریانی)

        بریونی (بریانی)

        یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ اصفهان که سابقۀ پخت آن در این شهر حداقل به زمان صفویه می‌رسد، بریانی است.

      • بستنی سنتی

        بستنی سنتی

        بستنی سنتی یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین دسرهای خوشمزه و سنتی ایران است که در همه‌جا طرفداران بسیاری دارد. در تهیه این بستنی دل‌چسب از موادی نظیر شیر، تخم مرغ، زعفران، گلاب، شکر، وانیل و آرد ثعلب، خامه و پسته استفاده می‌شود.

      • ترخینه

        ترخینه

        با شروع فصل زمستان و هجوم سرمای شدید به مناطق کوهستانی کشور، بازار طبخ و تهیه‌ی انواع غذاهای گرم و پرانرژی گرم خواهد بود

      • خورشت خلال

        خورشت خلال

        خورش خلال بادام یک خوراک کرمانشاهی است  که از بادام‌های خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه می‌شود

        لباس محلی


        افزودن دیدگاه جدید